Üdvözlünk a SÓtündérek világában!

tj-openclipart-8-character-hi-4-2-16-png-.png
Sziasztok! Mi vagyunk a SÓtündérek, névszerint Chuchra Gréta,  Parcsami Eszter és Varró Petra. Ezt a blogot az online marketing tárgyunk révén hoztuk létre, és sószobákkal, sóterápiával fogunk foglalkozni, kipróbálni, tényeket és tapasztalatokat megosztani. :) 

Chuchra Gréta vagyok, s mit érdemes tudni rólam? Rendszeresen edzem főleg saját testsúlyos gyakorlatokat, szeretek egészségen enni, de az sem baj ha néha becsúszik egy pizza ;) . Szeretek sütni, főzni, új recepteket, reform élelmiszereket kipróbálni, festeni, rajzolni. Ja igen és gyümölcs függő vagyok :D  

 Parcsami Eszti vagyok, kedvenc időtöltésem a lovaglás (mindent imádok, ami ló), a futás, de ezeken kívül nagyon szeretem a videojátékokat, autókat és a könyveket :) Kedvenc évszakom a nyár (viszont nem kedvencem az allergiaszezon, de ezért jó barátom a sószoba :D).

Varró Petra vagyok, szabadidőmben (néha olyan is van :D) szeretek zenélni (zongora, gitár, basszusgitár, gájágüm és ének), főzni, nyelveket tanulni (angol és koreai), videojátékozni, a könyveket olvasni, (koreai) zenéket hallgatni és sorozatokat nézni :)